phone icon

Mässbord Case & Counter Expolinc

MB1001_1

Ny produkt

7 195 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässbord Case & counter är ett mässbord (monterdisk) från tillverkaren Expolinc. Namnet “Case & counter” säger mycket om vad som är speciellt med detta mässbord. Monterdisk Case & counter består av en hjulförsedd transportlåda som du snabbt kan förvandla till ett stabilt och stilrent mässbord.

När produkten är i lådform rymmer den 196 liter och i monterad form erbjuder de stadiga hyllorna gott om förvaringsutrymme. Mässbordets toppskiva består av ett rundat stenlaminat som ger ett exklusivt och gediget intryck. I paketet ingår bildvåd, disk och toppskiva. Mässdisken kan exempelvis användas på mässor, men också till butiksdemonstrationer och event.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 182x92 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd101 cm
Bredd139 cm
Djup59 cm
PrintmaterialPopUp Premium (plast, blank)
Mått på paket66x102x43 cm
Vikt25 kg

Produktbeskrivning Mängdrabatt
AntalPris
2 6 720 kr

Tillbehör

Produkter i samma kategori