phone icon

Mässbord Podium Expand L

Ny produkt

7 495 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässbord Podium Expand L är ett mässbord (monterdisk) från tillverkaren Expand. Expand Podium Case har fyra hyllor som exempelvis kan användas till förvaring.

Toppskivan på disken är utbytbar, vilket innebär att du kan anpassa mässbordet på flera olika sätt efter ditt företags behov. Du kan anpassa utseendet genom att välja mellan en toppskiva i aluminium, björk eller ek. Du kan också anpassa storleken på mässbordet genom att montera det stängt eller öppet. Om har för avsikt att montera det stängt så ska du välja en mindre toppskiva och den andra bildvåden.

Mässbord Podium Expand L är en mångsidig mässdisk som kan anpassas efter dina behov, vilket troligtvis är en av anledningarna till att den är bland våra mest populära produkter i segmentet. Det är ett mässbord som kan användas för att exponera budskap vid mässor och event. Mässbordet lämpar sig också utmärkt för försäljning och butiksdemonstrationer.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 175 x 85 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd 98 cm
Bredd 124 cm
Djup 60 cm
Printmaterial PopUp Premium (plast, blank)
Mått på paket 68x99x45 cm
Vikt 18 kg

Tillbehör

Produkter i samma kategori