phone icon

Mässbord Standard Case

MB1003

Ny produkt

5 495 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
15 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässbord Standard Case är är ett högkvalitativt mässbord (monterdisk) från tillverkaren Expolinc. I paketet ingår själva monterdisken, tillhörande bildvåd, samt en toppskiva. Monterdisken är mycket enkel att montera. Du sveper bildvåden runt mässbordet, sedan lägger du på toppskivan.

Mässbord Standard Case kan även användas till att transportera andra delar av din mässmonter. Den är byggd för att fungera som en transportbox till Expolincs PopUp-väggar, men fungerar också för att transportera Soft Image och andra montersystem. Monterdisken har hjul och ordentliga lås. Produkten är mycket enkelt att transportera, oavsett om du använder det för att transportera bara mässbordet eller ett helt montersystem.

Mässbordet kan exempelvis användas för att synliggöra budskap på mässor eller event. Den kan också användas till butiksdemonstrationer.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 158,5x84 cm. Vi rekommenderar att ni utgår från mallen som finns nedan.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Mall Standard Case (PDF)

Originalmall för Standard Case

Ladda ned (181.87k)

Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd 98 cm
Bredd 56 cm
Djup 41 cm
Vikt 11 kg
Mått på paket 49x97x42 cm

Tillbehör

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Fil(er)

Produkter i samma kategori