phone icon

Mässbord Podium XL

MB2001_XL

Ny produkt

16 995 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässbord Podium Expand XL är ett mässbord (monterdisk) från tillverkaren Expand. Mässbordet har åtta hyllplan, vilket gör det till ett rymligt mässbord med gott om plats till förvaring. Toppskivan på monterdisken är utbytbar, det går alltså att köpa till två mindre skivor vid ett annat tillfälle om det är så att man istället vill använda mässdiskarna var för sig.

Mässbord Podium Expand XL levereras med två hjulförsedda transportlådor, samt en vadderad väska till toppskivan. Med hjälp av dessa väskor kan du på ett säkert sätt transportera ditt mässbord. Monterdisken kan användas som en del i en mässmonter, men kan också användas till butiksdemonstrationer och event. Toppskivan tål tunga föremål, vilket innebär att mässbordet kan användas som portabel bar. Bordet kan därför användas på exempelvis firma- och bröllopsfester.

Observera att mässdisken har en böjd form. Du bör ha detta i åtanke när du utformar ert budskap eftersom vissa delar av motivet kommer att exponeras på diskens sidor.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 330 x 85 cm.
Vi rekommenderar att ni använder mallen i sektionen nedan.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd 98 cm
Bredd 218 cm
Djup 106 cm
Vikt 64 kilo

Produktbeskrivning Mängdrabatt
Antal Pris
10 14 769 kr

Tillbehör

Produkter i samma kategori