phone icon

Mässbord Basic Rund

MB3005

Ny produkt

1 895 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässbord Basic Rund är ett praktiskt och prisvärt mässbord i klassisk design med rund form. Bordet monteras lätt ihop utan extra verktyg. Monterbordet levereras komplett med 1st hyllplan, vinylduk med ditt budskap och en svartlackerad toppskiva i trä. Du får även med två smidiga bärväskor som du enkelt kan bära med hela paketet i.

Mässbord Basic Rund kan exempelvis användas av företag och föreningar som vill exponera sitt budskap på mässor, event eller vid butiksdemonstrationer. Passar även perfekt för de mindre eventen där minglet står i fokus.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 5 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.

filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 1320x900 mm. Vi rekommenderar att ni centrerar ert motiv på de mellersta 80cm, resterande yta kommer inte att vara synlig framifrån


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Bildmått för tryckfil 900x1320 mm
Höjd 95 cm
Djup 50 cm
Vikt 10,6 kg
Printmaterial PVC (plastväv)

Tillbehör

Produkter i samma kategori