Topplogo 2 sidor gatupratare

Topplogo 2 sidor gatupratare Visa större
Topplogo 2 sidor gatupratare

w5220

Ny produkt

600 kr exkl. moms

✔ Svensk produktion
✔ Över 20 000 nöjda kunder
✔ 10 år på nätet


product description Produktbeskrivning

Topplogo 2 sidor gatupratare är en produkt i vår produktkategori Standard. Det som ingår i produkten är två logodekaler, de kan exempelvis användas på våra gatupratare som är utrustade toppskylt. En dekal för framsidan på toppskylten och en för baksidan. Fördelarna med att ha en logotyp på er gatupratare är att ni ger ert budskap en tydlig avsändare. Ert varumärke exponeras, vilket i sin tur leder till ökad igenkänning av er logotyp.

Topplogo 2 sidor gatupratare kan exempelvis användas vid skyltning i butik, restaurang, köpcentrum, på mässa, av föreningar, eller i skolsammanhang.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order.
Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är max 40x15 cm till 70x100 & 30x10 cm till 50x70. SpinSign har format 40x80cm. Ni kan även välja att skapa designen själva och på så sätt även påverka bakgrunden med mera. Ladda då ned den mall nedan som passar er gatupratare. Öppna den i ett vektorkompitabelt program, utforma designen och spara som PDF.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.
Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

a text field

a text field

Mängdrabatt

AntalPris
2 400 kr
5 300 kr

Produkter i samma kategori