phone icon
Topplogo 2 sidor gatupratare Visa större

Topplogo 2 sidor gatupratare

TB0001_GP

Ny produkt

695 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Det som ingår i produkten är två logodekaler, de kan exempelvis användas på våra gatupratare som är utrustade toppskylt. En dekal för framsidan på toppskylten och en för baksidan. Fördelarna med att ha en logotyp på er gatupratare är att ni ger ert budskap en tydlig avsändare. Ert varumärke exponeras, vilket i sin tur leder till ökad igenkänning av er logotyp.

Topplogo 2 sidor gatupratare kan exempelvis användas vid skyltning i butik, restaurang, köpcentrum, på mässa, av föreningar, eller i skolsammanhang.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är max 40x15 cm till 70x100 & 30x10 cm till 50x70. SpinSign har format 40x80cm. Ni kan även välja att skapa designen själva och på så sätt även påverka bakgrunden med mera. Ladda då ned den mall nedan som passar er gatupratare. Öppna den i ett vektorkompitabelt program, utforma designen och spara som PDF.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Välj filer
Fil(er)