phone icon
WindSign Cyklone Mega 2 Visa större

Gatupratare WindSign Cyklone Mega 2

GP3019

Ny produkt

4 795 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Gatupratare WindSign Cyklone Mega 2 har plats för ett mycket stort budskap, vilket gör den till ett lämpligt alternativ om du vill synas på långt håll. Exempelvis om du skyltar på en vidsträckt öppen yta. WindSign Cyklone Mega 2 har ytbehandlats extra mycket för att uppnå god hållbarhet. Den är utrustad med swing-systemet, en teknik som får gatuprataren att klara tuffa vindförhållanden.

Gatuprataren har också en ny snäppramsteknik som får ramen att ligga i linje med den skyddande frontplasten. Du fyller själv gatupratarens bas med vatten eller sand för att uppnå önskad vikt och stabilitet.

Gatupratare WindSign Cyklone Mega 2 är enkel att flytta vid behov, med hjälp av de inbyggda hjulen kan den flyttas trots sin vikt och storlek. Gatuprataren kan exempelvis användas för butiksskyltning. Det finns plats för en poster på framsidan och en på baksidan. Om du vill komplettera med ditt egna budskap kan du köpa till posters nedan.

Leveranstid Leveranstid
Det går bra att beställa den här produkten nu, men vänligen notera att utleverans kommer att ske först under vecka 32 på grund av semester.


Produktbeskrivning Specifikationer
Vikt, tom 30 kg
Vikt, fylld 60 kg
Storlek för budskap 100x140 cm

Tillbehör

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Välj filer
Fil(er)

Produkter i samma kategori