phone icon
WindSign Cyklone Mega 2 Visa större

Gatupratare WindSign Cyklone Mega 2

GP3019

Ny produkt

3 795 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Gatupratare WindSign Cyklone Mega 2 har plats för ett mycket stort budskap, vilket gör den till ett lämpligt alternativ om du vill synas på långt håll. Exempelvis om du skyltar på en vidsträckt öppen yta. WindSign Cyklone Mega 2 har ytbehandlats extra mycket för att uppnå god hållbarhet. Den är utrustad med swing-systemet, en teknik som får gatuprataren att klara tuffa vindförhållanden.

Gatuprataren har också en ny snäppramsteknik som får ramen att ligga i linje med den skyddande frontplasten. Du fyller själv gatupratarens bas med vatten eller sand för att uppnå önskad vikt och stabilitet.

Gatupratare WindSign Cyklone Mega 2 är enkel att flytta vid behov, med hjälp av de inbyggda hjulen kan den flyttas trots sin vikt och storlek. Gatuprataren kan exempelvis användas för butiksskyltning. Det finns plats för en poster på framsidan och en på baksidan. Om du vill komplettera med ditt egna budskap kan du köpa till posters nedan.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.


Produktbeskrivning Specifikationer
Vikt, tom30 kg
Vikt, fylld60 kg
Storlek för budskap100x140 cm

Tillbehör

Produkter i samma kategori