phone icon
Media Screen2 Outdoor Visa större

Media Screen 2 Outdoor

RO2008

Ny produkt

7 295 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Denna dubbelsidiga Rollup är helt portabel och anpassad för utomhusbruk. Den har rullgardinsfunktion, stödfötter och en fjädrande pinne som säkerställer stabilitet även vid starkare vind.

Rollup Media Screen 2 Outdoor Expand var först i sitt slag på marknaden och kommer med en livstidsgaranti. Det är en vädertålig produkt som kan användas på nästan alla tänkbara underlag. Den är lätt att bära med sig och passar perfekt för skyltning vid utomhusmässor. Andra exempel på användningsområden är skyltning i butik och skyltning utförd av föreningar.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 85 x 180 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial LaTour (polyesterväv)
Vikt 14 kg

Tillbehör

Produkter i samma kategori