phone icon

Rollup Classic

Ny produkt

2 995 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Expolinc Classic är en Rollup i vår produktkategori Premium. Den är som namnet antyder en klassiker inom produktsegmentet. Den har tidlös och stilren design kombinerat med en medföljande livstids garanti. Rollup Classic har prisats av svensk forms opinionsnämnd som gett den utmärkelsen “brukskonst”.

Med Rollup Classic går det snabbt och enkelt att byta bilder. Dessutom är produkten gjord för att hålla länge. Rollup Classic är en långsiktig investering för dig som vill ha en Rollup i hög kvalitet som du enkelt kan bära med dig till mässor och föreläsningar. Produkten finns i tre olika storlekar.

Notera att den även går att välja med svart bildkassett, men topplisten kommer fortfarande att vara i silver/aluminium.

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är i samma mått som den rollup du väljer.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd 215 cm
Bredd 85, 100 och 145 cm
Printmaterial LaTour (polyesterväv)
Justerbar höjd Nej
Vikt 4.5 kg, 5.3 kg eller 8.5 kg beroende val av storlek.
Gjord för bildbyte Bildbyte är möjligt
Väska Väska ingår

Tillbehör

Produkter i samma kategori