phone icon

Display Magnet Frame

Ny produkt

3 595 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Ställningen består av två delar, en fot och en ram, vilket kan separeras vid transport för att få ett så smidigt paket som möjligt. Delarna sätts enkelt ihop, därefter placerar man fast sitt budskap på ramen med hjälp av magnetlister. Magnetlisterna gör att bildbytet går snabbt och lämpar sig därför extra bra för dig som byter budskap ofta.

Ställningen tillverkas av Expolinc och har mycket hög kvalité. Produkten är stabil och tar litet utrymme och passar därför utmärkt inte bara på mässor utan även i andra sammanhang som exempelvis i bilhallar och utställningsmiljöer.

Systemet är dubbelsidigt och budskap ingår i priset. Önskas olika budskap på fram- och baksida så kan ni ladda upp två olika motiv i samband med order.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfiler Tryckfil(er)
Vi vill gärna få in en PDF-fil som är gjord enligt nedan mått, baserat på vilken ställning ni har valt. Notera att måtten för filen inte har riktigt samma höjd som själva ställningen.

Bildmått
400x1585 mm
610x1785 mm


Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial PopUp Premium (plast, blank)
Vikt 1,8 - 2,1 kg
Gjord för bildbyte Ja

Tillbehör

Produkter i samma kategori