phone icon

Rollup M2 black Expand

RO2008_85

Ny produkt

3 895 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Rollup M2 Black Expand är en produkt i vårt produktsortiment Premium. M2 Black tillverkas av Expand och har livstids garanti. Det är en stilren och flexibel Rollup som kommer i färgen svart. Du kan själv ställa in höjden med hjälp av den höj- och sänkbara teleskoppinnen.

Med Rollup M2 Black Expand är det enkelt att själv byta bild och ställa in höjd. Det gör den till en passande Rollup för dig som byter budskap ofta, samt vill att din utrustning ska ha kvalité och design som håller. M2 Black kan exempelvis användas vid mässor eller i en entré.

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 85 x (160-225) cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial LaTour (polyesterväv)
Justerbar höjd Ja
Storlek för budskap 85x(160-225) cm
Gjord för bildbyte Bildbyte är möjligt
Väska Väska ingår

Tillbehör

Produkter i samma kategori