phone icon

Rollup QuickScreen 3 Expand

Ny produkt

3 495 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Rollup Quick Screen 3 är en Rollup i vårt produktsegment Premium. Quick Screen 3 är tillverkaren Expands mest populära Rollup. Den har livstids garanti, men sticker även ut på andra sätt. Quick Screen 3 kommer i sju olika färger. Det innebär att du kan välja en färg som matchar ditt budskap och ditt företags grafiska profil. Alla färgerna finns inte upplagda på hemsidan, men det går utmärkt att kontakta oss om det är en färg eller storlek som ni vill ha som inte finns med på sidan.

Med hjälp av produktens teleskoppinne kan du själv ställa in önskad höjd. Bildhöjden kan ställas in inom spannet 160-220 cm. Det är enkelt att byta bild på systemet och den passar bra för skyltning vid exempelvis mässor eller entréer.

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är i samma mått som den rollup du väljer.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd 160-220 cm
Bredd 85 eller 100 cm
Printmaterial LaTour (polyesterväv)
Justerbar höjd Ja, 160.220 cm
Storlek för budskap 85x
Vikt 4,5 respektive 5,5 kilo.
Gjord för bildbyte Bildbyte är möjligt
Väska Väska ingår

Tillbehör

Produkter i samma kategori