phone icon

Display 4 Screen

Ny produkt

1 395 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

4Screen tillverkas av det svenska displayföretaget Expolinc och kommer med en livstids garanti. 4Screen är ett diskret och stilrent displaysystem som passar dig som enkelt vill kunna byta budskap till en låg kostnad. 4Screen har, till skillnad från klassiska rolluper, ingen kassett som rullar in bildvåden, utan du rullar själv ihop budskapet för hand. Detta är en av anledningarna till att 4Screen är så stilrent och diskret.

Systemet är en golvstående lättviktare som du snabbt sätter upp. 4Screen har en stilren och diskret design som sätter allt fokus på ditt budskap. Du kan enkelt bära med dig systemet i den medföljande väskan. 4Screen finns i flera olika storlekar. Vilken storlek som passar dig bäst beror på vad du vill använda displaysystemet till.

Allt ryms i den smidiga väskan som ingår.

Bildformat:
550x1485 mm.
850x2150 mm.
1000x2150 mm.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.

filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är i samma mått som den rollup du väljer.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial LaTour (polyesterväv)
Gjord för bildbyte Bildbyte är möjligt
Väska Väska ingår

Tillbehör

Produkter i samma kategori