Mässbord Podium Expand L

Mässbord Podium Expand L

Ny produkt

6 295 kr exkl. moms

✔ Svensk produktion
✔ Över 25 000 nöjda kunder
✔ 11 år på nätet


product description Produktbeskrivning

Mässbord Podium Expand L är ett mässbord (monterdisk) från tillverkaren Expand. Expand Podium Case har fyra hyllor som exempelvis kan användas till förvaring.

Toppskivan på disken är utbytbar, vilket innebär att du kan anpassa mässbordet på flera olika sätt efter ditt företags behov. Du kan anpassa utseendet genom att välja mellan en toppskiva i aluminium, björk eller ek. Du kan också anpassa storleken på mässbordet genom att montera det stängt eller öppet. Om har för avsikt att montera det stängt så ska du välja en mindre toppskiva och den andra bildvåden.

Mässbord Podium Expand L är en mångsidig mässdisk som kan anpassas efter dina behov, vilket troligtvis är en av anledningarna till att den är bland våra mest populära produkter i segmentet. Det är ett mässbord som kan användas för att exponera budskap vid mässor och event. Mässbordet lämpar sig också utmärkt för försäljning och butiksdemonstrationer.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order.
Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 175 x 85 cm. Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.
Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd98 cm
Bredd124 cm
Djup60 cm
PrintmaterialPopUp Premium (plast, blank)
Mått på paket68x99x45 cm
Vikt18 kg

a text field

a text field

Tillbehör

Produkter i samma kategori