phone icon
Backdrops Visa större

Backdrop

DV0001

Ny produkt

305 kr exkl. moms

This product is no longer in stock with the selected values, please select smaller values.

per unit

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
15 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Backdrop är en stor vepa som passar utmärkt som bakgrund till scenen vid teater, musik eller liknande event. Backdrop kan även användas som fotobakgrund eller för skyltning.

Backdrop är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att göra reklam på inomhus. Man får en stor exponeringsyta till ett lågt pris. En backdrop tar liten plats under transport och en låg vikt, vilket gör den smidig att förflytta och underlättar upphängningen.

Våra backdrops finns i flera olika materialval, läs mer om dem nedan och kontakta oss om du har frågor eller andra önskemål.

Decor
Vår finaste textilduk av riktigt hög kvalitet. Dukens matta yta ger extremt djupa och starka färger i tryck med hög kontrast vilket gör den lämplig som fotobakgrund. Den låga vikten och den slitstarka strukturen gör den lätt att vika och ta med. Decor trycks med vattenbaserad färg vilket gör den till det mest miljövänliga tryckalternativet. Används som högkvalitativ duk både för inomhus- och utomhusmedia. Brandklass B1/M2.

Decor Backlite
Backlit-duk av textil i riktigt hög kvalitet. Dukens matta yta ger extremt djupa och starka färger i tryck med hög kontrast vilket förstärkts när duken blir belyst bakifrån. Används som högkvalitativ duk både för inomhus- och utomhusmedia, ofta till ljuslådor med silikonbandsinfästning för vepan. Brandklass B1.

Polyglans
En textilduk i hög kvalitet anpassad för användning både inom- och utomhus. Ett otroligt lätt men slitstarkt material som används som flaggduk, till backdrops, vepor och banderoller. Duken karaktäriseras av fin färgåtergivning och att trycket blir nästan hundraprocentigt även på baksidan (genomtryck / spegelvänt). Släpper igenom vind och förvaras med lätthet i en mindre transportväska. Brandklass B1.

Satin
Satin är en hög-glansig polyestertextil för enkelsidigt tryck. Speciellt användbar för högkvalitativt inomusmedia så som i butiker, butiksfönster, showrooms och utställningar. Certifierad brandskyddsklass B1.

Frontlit
En matt vinylduk av riktigt hög kvalitet med otroligt bra färgåtergivning. Duken är relativt mjuk med en slät flamskyddad yta. Passar för användning både inom- och utomhus. Brandklass B1.

filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är i samma mått som ert val i listan.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Tillbehör

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Fil(er)

Produkter i samma kategori

Product customization

After saving your customized product, remember to add it to your cart.

Text

loader

* Nödvändiga fält