phone icon

Display X foot

Ny produkt

2 495 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

X-Foot s10 är en produkt i vår produktkategori Premium. X-Foot s10 är en produkt med mycket hög kvalité och har fått det prestigefyllda priset "Red Dot Award" för sin design och finish. Produkten har en teleskoppinne för justerbar höjd och det är livstidsgaranti på bildkassetten.

Den medföljande väskan är av hög kvalité och underlättar transporten till och från eventet.

Visa film (ny sida)

Systemet finns att välja i flera olika bredder och finns dessutom som både enkel- och dubbelsidig. Höjden väljer man sedan själv, 155-220cm. Bilder för de respektive storlekarna saknas, men kommer att kompletteras efter hand.

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är är i samma bredd som den rollup ni har valt. Höjden på filen är valfri mellan 155-220cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Printmaterial LaTour (polyesterväv)
Vikt 4.7 kg - 5,4 kg
Väska Väska ingår

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Välj filer
Fil(er)

Produkter i samma kategori