phone icon

Rollup Classic Travel

RO1001_85_HC

Ny produkt

2 801 kr exkl. moms -15%

3 295 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Rollup Classic Travel har samma fina bildkassett som Rollup Classic. Skillnaden är att den här levereras i en hård väska. Den hårda väskan säkerhetsställer att rollupen kommer fram säkert till mässan eller eventet. Den är därför utmärkt för dig som reser mycket eller som behöver skicka den med ett fraktbolag.

Rollupen har ett bildmått på 85x215 cm och har en tidlös och stilren design. Bildkassetten har dessutom en väldigt bra hållbarhet och kommer därför med livstidsgaranti. 

Rollup Classic Travel är gjord för bildbyte. En bildvåd ingår vid beställning, men om du vill ha en extra på en gång så finner du det under tillbehör. 

Rollupen är en långsiktig investering för dig som vill ha en rollup i hög kvalitet som du enkelt och säkert kan bära med dig till mässor och event. 

Notera att lampan i filmen inte ingår i priset.

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 85 x 215 cm.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Tillbehör

Produkter i samma kategori