phone icon

Display Pole System

Ny produkt

1 995 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
16 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Pole System är en produkt i vår produktkategori Premium. Pole System är tillverkad av Expolinc och kommer med en livstids garanti. När ni skapar filen så väljer ni själva vilken höjd ni vill ha, från 100cm upp till 240cm. Systemet kan dessutom göras dubbelsidigt vilket är optimalt om den står på en öppen yta.

Detta innebär att Pole System passar för användningsområden där du vill skylta med ett upphöjt budskap, exempelvis I en bilhall eller butik där det är bra att budskapet syns utan att täcka dina produkter. Det upphöjda budskapet kan också öka din synlighet vid mässor och föreläsningar. Pole System har inga lösa delar och går snabbt att montera, vilket kan vara fördelaktigt vid mässor och föreläsningar.

En av de stora fördelarna med Pole System är att det är smidigt och kostnadseffektivt att byta budskap. Väska ingår när du köper Pole System. Önskas bildbyte till befintligt system kan ni scrolla ned för att se relaterade produkter

Printas på material med hög kvalité
Vi printar samtliga rolluper på ett polystermaterial som heter LaTour. Materialet har en struktur som skapar en fin printyta och en styvhet som ger en rak och jämn rollup. Ytan är varken blank eller matt, utan är ett mellanting som gör att den fungerar bra i alla sammanhang. Kontakta oss om ni önskar ett materialprov.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är i samma mått som den rollup du beställer.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
Justerbar höjd Ja
Gjord för bildbyte Bildbyte är möjligt
Väska Väska ingår
Dubbelsidig Valbart

Tillbehör

Produkter i samma kategori