Mässvägg PopUp Large

Ny produkt

11 995 kr

Svensk produktion
Över 35 000 nöjda kunder
12 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Mässvägg PopUp Large är vår största PopUp-vägg och är perfekt för dig som har en stor mässmonter. Ställningen består av 4x3 sektioner och det är totalt sex stycken bildvåder som används.

Du väljer själv i listan om du vill ha ett rakt eller kurvat system och sedan vilket mässbord som önskas. Mässbord rekommenderas eftersom det underlättar transporten till och från mässor. Diskarna är tillverkade för att få plats med mässväggens ställning, bildvåder och belysning (tillval).

Mässväggens ställning är tillverkad av det svenska företaget Expolinc. De är kända för att tillverka kvalitétsprodukter, vilket tydligt märks när man håller i deras produkter. Expolinc var pionjärer på PopUp-marknaden i början av 90-talet och 2006 lanserades deras nuvarande modell som är mycket användarvänlig.

Ställningen tar upp olika stor yta beroende på vilken utformning du väljer. Den raka är 3482 x 315 mm och den kurvade är 3065 x 970 mm.

Skiss, yta popupvägg large

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Bildmått för mässväggarna
Kurvad: 4038 x 2224 mm.
Rak: 4398 x 2224 mm.

Mallar finns i sektionen nedan och rekommenderas eftersom man då kan se hur mycket marginal man har till kanterna.

Bildmått för mässborden
Litet mässbord (Standard Case): 1585 x 840 mm.
Stort mässbord (Case & Counter): 1820 x 920 mm.Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

a text field

a text field

Tillbehör

Produkter i samma kategori