phone icon

Hur väljer jag rätt rollup?

Konsten att välja rätt rollup

Att välja rätt rollup kan ibland vara svårt. Vi får dagligen frågor av våra kunder om vilken modell som passar bäst. Även om de ser lika ut skiljer sig funktion och användningsområde. Här kommer enkel guide! Men först – några frågor till dig att fundera över:

Hur ofta ska du använda din rollup? Kommer du att använda den i en permanent utställningslokal eller kommer du att använda den på flera olika platser? Hur länge har du tänkt att budskapet på din rollup ska vara aktuellt? Kampanj eller långsiktigt? Är priset avgörande eller är det viktigare med kvalité? Behöver du extra stor exponeringsyta?

Vi har marknadens bredaste sortiment, här kommer förslag på vad som passar olika användningsområden bäst!

Aktiva

Är det så att du använder din Rollup mer eller mindre varje dag? Kanske är du säljare eller representant för något varumärke och använder din rollup som en del i din presentation? I så fall rekommenderar vi en tålig modell med en kraftig väska som klarar av dagligt bruk.

Då är Rollup Classic Travel ett perfekt val för dig.

Kampanj

Önskar du en enkel rollup till ett riktigt bra pris så har vi två bra modeller. Dessa modeller är våra storsäljare och är klara kundfavoriter. Behöver du beställa ett större antal eller vill ha flera rollluper med olika budskap är det här ett prisvärt och bra val.

Välj Rollup Ecoroll eller Rollup Impact.

Lagom

I mellanklassen erbjuder vi två bra rolluper – inte exklusivast, inte billigast, en bra balans om du använder din rollup vid ett antal mässor och utställningar under året. De har snäppet högre kvalitet än de enklare modellerna. 

Välj då Rollup Compact som har livstidsgaranti, eller Rollup Penta som är smidig och finns i flera storlekar.

Extra allt

Vill du alltid ha extra allt? Med en bredare modell finns utrymme för mer! Du får en bra yta att exponera ditt budskap på, och sticker också ut från mängden.

Välj Rollup Plus eller Rollup Rollit.

Stationärt

Ska din rollup stå på samma plats mest hela tiden? Då är det kanske läge att satsa på något som sticker ut och fångar uppmärksamheten! Vi har flera modeller som ger extra utrymme för ditt budskap, med en bra belysning lyfter du budskapet och får en miljöskapande installation.

Välj mellan Display 4 screen, Display Pole system eller Display X-foot.

Långsiktigt

De exklusivare modellerna ger utrymme för att använda din rollup länge! De är helt enkelt gjorda för det. Om du behöver byta bild beställer du bara själva duken, i längden prisvärt och också miljövänligt.

Välj mellan Rollup Classic och Rollup Professional.


Personlig service och grafisk hjälp
Vi hoppas att vår guide har varit till nytta för er i valet av rollup.

Behöver du grafisk hjälp för utformningen av tryckfil, välj till det på produktsidan från endast 99 kr! Fler och fler kunder väljer att komplettera sin beställning med detta, då det sparar tid och är smidigt.

Önskar du offert på en större beställning eller vill prata med någon för ytterligare guidning, kontakta oss! Vårt kundserviceteam finns på plats måndag till fredag.