phone icon

Nyckelband

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Nyckelband

Tillbaka till Profilprodukter / Presentartiklar

Nyckelband med eget tryck

Profilerade nyckelband kan användas vid många olika tillfällen. Man kan använda dem inom den egna organisationen när man är på mässor och event för att visa vilka man representerar, vilket är mer praktiskt än att beställa profilerade arbetskläder. Nyckelband fungerar även bra som en billig giveaway på mässor.

Visar 1 - 4 av 4 produkter

Nyckelband med logotyp (logoband)

Nyckelbandet bör vara i företagets färger och innehålla tydliga logotyper så att man snabbt kan uppfatta vilket företaget det gäller. På så vis kan besökare på mässan enkelt känna igen utställarna bland övriga besökare. Komplettera gärna med en namnbricka.

Nyckelband kan användas för att delas ut på mässor och event. I det fallet så vill man givetvis synas så tydligt som möjligt eftersom det är en bra reklamplats, men det är viktigt att se till att utseendet blir snyggt och stiligt. I annat fall är risken stor att bandet aldrig användas i praktiken.

En mångsidig produkt

Nyckelbanden kan även användas för att visa ID-kort/passerkort eller varför inte för att hänga ett USB-minne runt halsen? Det finns mycket som man kan fästa i ett nyckelband och därför är det en väldigt vanlig profilprodukt. Det är dessutom en väldigt bra exponeringsyta eftersom bandet ofta är väl synligt. Tänkt på att en startkostnad tillkommer, vi rekommenderar därför att man beställer ett par hundra nyckelband samtidigt för att hålla nere kostnaden per nyckelband.

Nyckelband med tryck