phone icon
del av gamla sortimentet

FlagSign 250 mast & flagga

w7250

Ny produkt

1 195 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

FlagSign 250 mast & flagga är en medelstor rak beachflagga med medföljande mast. FlagSign 250 mast & flagga har en unik designlösning som synliggör ditt budskap oavsett väder och vind. Trots storleken väger den bara ett kilo, vilket gör den lätt och smidig att ta med. Trycket på flaggan sublimeras. Det innebär att den har ett tryck som får ditt budskap att synas på båda sidor.

FlagSign 250 mast & flagga kan användas för ett flertal syften. Exempelvis för skyltning på mässor, av föreningar eller för butiksskyltning. Tänk på att köpa till ett markfäste som passar för ditt tilltänkta ändamål. Det går även att köpa till en väska/påse som du kan bära den i.

OBS: Glöm inte att köpa till markfäste till flaggan.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Produktbeskrivning Specifikationer
PrintmaterialFlaggtyg

Produktbeskrivning Mängdrabatt
AntalPris
2 1 132 kr
10 1 068 kr

Tillbehör

Produkter i samma kategori