phone icon
del av gamla sortimentet

BeachFlag 230 med Mast & Flagga

w7232

Ny produkt

845 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

BeachFlag 230, Mast & Flagga är en mindre typ av hajfena/beachflagga som gör att du smidigt kan exponera ditt budskap. Paketet innehåller flagga och mast. Flaggans tryck sublimeras, vilket innebär att ditt budskap syns från båda sidor.

BeachFlag 230, Mast & Flagga kan användas såväl inomhus som utomhus, kom bara ihåg att välja ett markfäste som passar för ditt användningsområde. Du kan köpa till andra markfästen om du vill utöka flaggans användningsområde ytterligare. Den kan exempelvis användas i en entré, skola, butik eller på mässa.

Vänligen notera att vi har justerat vår mall så att den är rak i botten, bilderna är därför inte helt korrekta.

OBS: Glöm inte att köpa till markfäste till flaggan.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Tillbehör

Produkter i samma kategori