phone icon
del av gamla sortimentet

BeachFlag 230 Indoor Kit

w7232_IN

Ny produkt

1 135 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Beachflagga 230, Indoor kit är en mindre typ av beachflagga som främst är tänkt att användas för inomhusbruk. Det är en lätt och smidig produkt som ger ditt budskap hög synlighet. Den kommer i ett komplett paket som innehåller ett stadigt markfäste, samt en väska som gör flaggan lätt att bära med sig.

Flaggans tryck sublimeras. Det innebär att ditt budskap syns från båda sidor. Beachflaggan är en mångsidig lösning för inomhusskyltning. Du kan exempelvis använda den i butik, i en entré, på en skola eller som ett inslag i din mässmonter.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Produkter i samma kategori