phone icon
 
Nu lanserar vi filskaparen!
 

Nu har vi ett verktyg där du själv kan skapa kompletta tryckfiler direkt på hemsidan. Verktyget finns tillgänligt på våra rolluper och är i första hand utvecklat för datorer med moderna webbläsare. Verktyget utvecklas löpande och kommer senare att utökas till andra produktkategorier.

Vi tar tacksamt emot synpunkter så att vi kan åtgärda brister och hitta förbättringsområden. Testa gärna verktyget och ge sedan dina synpunkter via Google Formulär.

Testa verktyget för Rollup EcoRoll
 
 
 
 
 
Instruktionsvideo
 

Vi har lagt upp en instruktionsvideo för verktyget där vi i lugn takt skapar ett enkel tryckfil. Vi hoppas att detta underlättar för dig som använder verktyget för första gången. Utöver innehållet i videon finns det även en del snabbtangenter som är bra att känna till, läs mer här.

Youtube
 
 

 
 
Rollup Classic Travel
 

Förra året hade vi en populär kampanj med hela 50% rabatt på Rollup Classic Travel och det kör vi nu igen! Det är samma fina bildkassett som Rollup Classic, men den här levereras dessutom i en hård väska. Den hårda väskan säkerhetsställer att rollupen kommer fram hel och fin och lämpar sig därför perfekt för dig som reser mycket eller behöver frakta rollupen ofta.

Rollupen är gjord för bildbyte och är en långsiktig investering. En rollup med högre kvalité kommer du inte att hitta så vi hoppas att så många som möjligt tar del av erbjudandet. Kampanjen gäller fram till den sista oktober.

Till rollupen!
 
 

 
 
Nedan finner ni rekommenderade produkter
 
 

 
 
Textile Wall
 
Mässvägg som finns i flera varianter.

fr 5 999 kr
 
Läs mer
 
 
 
Beachflagga Small
 
Perfekt exponering i det fina vädret.

fr 745 kr
 
Läs mer
 
 

 
 
Rollup EcoRoll
 
Vår mest sålda rollup, finns i flera mått.

fr 395 kr
 
Läs mer
 
 
Banderoll måttbestämd
 
Banderoll måttbestämd
 
Valbara material, mått och efterbehandling.

fr 125 kr
 
Läs mer