phone icon

Tryckfilsskaparen

Nu har vi ett designverktyg där du själv kan skapa kompletta tryckfiler. Verktyget finns tillgängligt som en blå knapp när du är inne på någon av våra rolluper. Verktyget är fortfarande under utveckling och planeras att finnas även på våra andra produktkategorier.

Vill du testa verktyget så kan du klicka här för att se hur det kan se ut på en vanlig rollup. Notera att verktyget inte fungerar på en mobiltelefon.

Bra saker att känna till

Lagerhantering
Placerar du flera objekt på samma ställe så kan du välja vilken ordning objekten ska synas i genom att markera ett objekt och välja Flytta bak/Flytta fram längst upp i menyn.
quickbar i filskaparen

Tryckfilen
I menyn Färdigställ har du möjlighet att förhandsgranska och sedan lägga tryckfilen i kundvagnen. Det innebär att tryckfilen finns redo när du går till kassasidan, men du måste även lägga dina produkter i kundvagnen också, precis som vanligt. Att skapa tryckfiler är helt kostnadsfritt, att de läggs på kassasidan är bara för att visa att de finns kopplade till din aktuella beställning.

Notera att ändringar inte är möjligt när tryckfilen är skapad.

Snabbtangenter
ctrl + c
Kopiera
ctrl + x
Klipp ut
ctrl + v
Klistra in
ctrl + z
Ångra
ctrl + y
Gör om
ctrl + g
Gruppera
Delete
Radera
[scrollhjulet]
Förstora/Förminska
[håll inne scrollhjulet och dra]
Flytta hela canvasen
[shift och dra i hörnet på en figur]
Storleken ändras inte proportionerligt, vilket annars är standard.

Spana gärna in vår film för att se hur man kan skapa en enkel tryckfil.

Verktyget utvecklas fortfarande så vi tar gärna emot förslag och är tacksamma om du hör av dig om det är något som inte fungerar som det ska.