phone icon
 
Förbered vårens aktiviteter nu!
 

Ska du ställa ut på en mässa eller event? Vi hjälper dig med allt från mässväggar till banderoller, vi finns här med personlig service och prisvärd hjälp för att ta fram tryckfärdiga original. Vi är nordens största tillverkare av mässmaterial.

 
Till hemsidan
 
 
 
 
 
 
Vilken mässvägg passar dig?
 

En mässvägg är en bra lösning för dig som ska ställa ut på en mässa eller ett event. Du får stor exponeringsyta och en enhetlig bakgrund som är enkel att transportera och montera. Mässväggar finns i flera olika modeller, med flera olika materialval. Vilken kombination som passar dig beror på hur du kommer att använda den.

Popupväggar
Vill du ha en styv och slät vägg som ger ett proffsigt intryck? Då är popupväggen ett bra alternativ. Motivet delas upp i flera bildvåder som man fäster på väggen med hjälp av magnetlister. Väggen är enkel att montera upp och resultatet ger en professionell och lyxig känsla.

Popupväggarna finns i tre olika storlekar och man väljer själv om man vill ha en rak eller kurvad vägg.

 

Tygväggar
Tygväggarna kan delas in i två kategorier; Kardborreband och Stretchtyg. Tygväggar med kardborreband har en ställning liknande popupväggens. När ställningen är uppställd fästs budskapet direkt på ställningen med kardborreband. Det skapar en stor bildyta som inte har några skarvar. Ta väl hand om tyget efter användning och spänn ut det ordentligt vid montering för att undvika synliga veck.

Tygväggar med stretchtyg har en ställning bestående av lösa delar som monteras ihop. På denna ställning drar, trär eller spänner man sedan budskapet som på så vis hålls sträckt och spänt. Det skapar en mjuk och slät vägg som i de flesta fall även är dubbelsidiga och utan synlig ställning.

Tips när du designar!
Ytan längst upp syns bäst på lite avstånd och skyms inte av besökare i montern. Placera därför budskap och logga högt upp.

Vill du rama in montern med din logotype? Låt den repeteras över väggen och bilda ett mönster, det ger en lugn bakgrund i din monter. Ett bra sätt att skapa en enhetlig monter, framför allt om du har produkter eller mycket material som ska synas i montern.

Bildbyte
De flesta mässväggar kostar relativt mycket, men man får också mycket för pengarna. Ställningar till mässväggar, som budskapet fästs på, är stabila och hållbara i många år framöver. Så att vid behov byta budskap, istället för att köpa en helt ny mässväggarna, är både ekonomiskt för er och bra för miljön.

Tillbehör och transport
Komplettera gärna med belysning, om det inte redan ingår i den mässvägg du valt. (Observera att alla väggar inte har fästen eller utrymme för lampor). Ett smart sätt att underlätta transport är en av våra exklusivare mässdiskar. Våra större diskar (som exempelvis mässbord case & counter) är designade för att även fungera som transportväska. De är stora nog för att få plats med både en mässvägg och några rolluper. Allt praktiskt förpackat i en resväska med rejäla handtag och stadiga hjul. Vi hjälper dig gärna.

 
Se alla våra vägggar
 
 

 
 
Nedan finner ni rekommenderade produkter
 
 

 
 
PopUp Medium
 
Den allra vanligaste storleken. Mässbord och belysning finns som tillval.

fr 9 995 kr
 
Läs mer
 
 
 
Mässvägg Textile Wall
 
Finns i två olika storlekar. Belysning ingår, mässbord kan köpas till.

fr 5 999 kr
 
Läs mer
 
 

 
 
Mässvägg Zipperwall
 
En av våra billigaste rolluper. Finns i flera olika storlekar samt i två olika färger.

fr 9 995 kr
 
Läs mer
 
 
 
Softwall Modern O
 
En stor puckformad vägg med mjuka och runda kanter

fr 10 050 kr
 
Läs mer
 
 

 
 
Mässvägg Expand Grand Fabric
 
Dubbelsidigt system med bildvåd i tyg.

fr 19 995 kr
 
Läs mer
 
 
 
Mässvägg Fabric System Rak
 
Mässvägg Fabric System grundkit.

fr 8 900 kr
 
Läs mer