phone icon
Gatuptarare SpinSign Visa större

Gatupratare SpinSign

GP3021

Ny produkt

1 999 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 35 000 nöjda kunder
12 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Gatupratare Spin Sign är en snurrande skylt/gatupratare som exempelvis kan användas för att visa att din verksamhet har öppet.

Gatuprataren har ett handtag som är användbart när du vill flytta den. Foten är gjord av betong, vilket gör den mycket stabil. Möjligheten finns att köpa till en logotypdekal för att synliggöra ditt varumärke.

Gatupratare Spin Sign kan exempelvis användas för skyltning i butik, restaurang, eller i köpcentrum. Texten ingår i priset.

filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 80x40 cm. Alternativt så skriver ni på kassasidan vilken text det är som ni vill ha så återkommer vi med ett korrektur.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Leveranstid Leveranstid
Det går bra att beställa den här produkten nu, men vänligen notera att utleverans kommer att ske först under vecka 32 på grund av semester.

a text field

a text field

Produkter i samma kategori