phone icon
Gatuptarare SpinSign Visa större

Gatupratare SpinSign

GP3021

Ny produkt

1 995 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Gatupratare Spin Sign är en snurrande skylt/gatupratare som exempelvis kan användas för att visa att din verksamhet har öppet.

Gatuprataren har ett handtag som är användbart när du vill flytta den. Foten är gjord av betong, vilket gör den mycket stabil. Möjligheten finns att köpa till en logotypdekal för att synliggöra ditt varumärke.

Gatupratare Spin Sign kan exempelvis användas för skyltning i butik, restaurang, eller i köpcentrum. Texten ingår i priset.

filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är 80x40 cm. Alternativt så skriver ni på kassasidan vilken text det är som ni vill ha så återkommer vi med ett korrektur.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 3 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Välj filer
Fil(er)

Produkter i samma kategori