phone icon
del av gamla sortimentet

BeachSign mast & flagga

w720

Ny produkt

1 445 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Det är en av våra större droppformade beachflaggor. Flaggan kommer med medföljande mast. Beachflaggans tryck sublimeras, vilket innebär att du får ett tryck som synliggör ditt budskap på båda sidor. BeachSign mast & flagga är lätt och smidig trots sin storlek, samtidigt ger storleken ditt budskap god exponering. Den sträckta duken gör ditt budskap synligt, oberoende av väder och vind.

BeachSign mast & flagga passar bra för butiksskyltning, mässor och föreningar. Tänk på att välja en fot som är lämplig för ditt tilltänkta ändamål.

OBS: Glöm inte att köpa till markfäste till flaggan.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Tillbehör

Produkter i samma kategori