FlagSign 350 mast & flagga

FlagSign 350 mast & flagga

w7350

Ny produkt

1 785 kr exkl. moms

✔ Svensk produktion
✔ Över 20 000 nöjda kunder
✔ 10 år på nätet


product description Produktbeskrivning

FlagSign 350 mast & flagga är en produkt i vår produktkategori Standard. Det är vår största raka beachflagga. Den kommer med medföljande mast, precis som de mindre flaggorna i serien. Beachflaggan har en smart designlösning som får flaggans budskap att synas oberoende av väderförhållanden. Trots storleken väger den bara ett kilo och är lätt och smidig att ta med sig. Trycket på flaggan sublimeras. Det innebär att den har ett tryck som får ditt budskap att synas på båda sidor.

FlagSign 350 mast & flagga kan användas både utom- och inomhus. Flaggan kan exempelvis användas för skyltning på mässor, av föreningar eller för butiksskyltning. Tänk på att köpa till ett markfäste som passar för ditt tilltänkta ändamål. Det går även att köpa till en väska som du kan bära den i.%markfaste%

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order.
Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF. Om ni vill ha hjälp med att skapa en tryckfil så kan ni lägga till Grafisk Hjälp.


Ladda ned Ladda ned

Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd350 cm
PrintmaterialFlaggtyg

a text field

a text field

Mängdrabatt

AntalPris
2 1 690 kr
10 1 596 kr

Tillbehör

Produkter i samma kategori