phone icon
del av gamla sortimentet

FlagSign 350 mast & flagga

w7350

Ny produkt

1 495 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Det är vår största raka beachflagga. Den kommer med medföljande mast, precis som de mindre flaggorna i serien. Beachflaggan har en smart designlösning som får flaggans budskap att synas oberoende av väderförhållanden. Trots storleken väger den bara ett kilo och är lätt och smidig att ta med sig. Trycket på flaggan sublimeras. Det innebär att den har ett tryck som får ditt budskap att synas på båda sidor.

FlagSign 350 mast & flagga kan användas både utom- och inomhus. Flaggan kan exempelvis användas för skyltning på mässor, av föreningar eller för butiksskyltning. Tänk på att köpa till ett markfäste som passar för ditt tilltänkta ändamål. Det går även att köpa till en väska som du kan bära den i.

OBS: Glöm inte att köpa till markfäste till flaggan.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Produktbeskrivning Specifikationer
Höjd350 cm
PrintmaterialFlaggtyg

Produktbeskrivning Mängdrabatt
AntalPris
2 1 416 kr
10 1 337 kr

Tillbehör

Produkter i samma kategori