phone icon

Termosmuggar

Rekommenderade produkter

Produktnyheter

product descriptionSvensk produktion
product descriptionSnabb leveranstid
product descriptionSäkra betalningar
product description30 dagars faktura
product descriptionPersonlig service
Termosmuggar

Tillbaka till Flaskor & Muggar

Termosmuggar med tryck

Termosmuggar uppskattas av personalen och det ger ett enhetligt intryck vid besök. Se till att ha ett extra lager med termosmuggar som ni kan dela ut till besökande kunder som ni vill knyta kontakt med.

Visar 1 - 20 av 20 produkter

Våra Termosmuggar

Termosmuggar uppskattas av personalen och det ger ett enhetligt intryck vid besök. Se till att ha ett extra lager med termosmuggar som ni kan dela ut till besökande kunder som ni vill knyta kontakt med.

Tänk på att välja en modell som passar perfekt för er. Helst vill man ha en termosmugg som är praktisk att använda när man är ute och går etc, men som även ser snygg ut på ett vanligt skrivbord. Om syftet är att ge bort dem till kunder så bör man välja en modell som man kan vara stolt över. Säljer man produkter eller tjänster av hög kvalité så ska även termosmuggen motsvara detta.

Man vill givetvis synas med syn logotyp på muggen, men tänk på att den inte nödvändigtvis behöver fylla ut den maximala ytan. Visst kommer man att synas bättre, men om termosmuggen inte används över huvud taget så är det meningslöst. Det är i så fall bättre om man ha en lite diskretare logotyp, eller varför inte en som är graverad? Då stör sig inte användaren på att det är en logotyp på muggen och kommer därmed att använda den oftare, vilket är precis det vi vill för då syns logotypen oftare.

termosmugg

Termosmuggar, en uppskattad produkt

Många är lite stressade på morgonen, man har därför inte alltid tid att sitta och njuta av en god kopp kaffe. Med en termosmugg kan man ta det med sig och dricka medan man väntar på bussen, tåget eller liknande. Det är därför en uppskattad produkt av många, inte minst eftersom vi dricker mycket kaffe i det här landet.

En termosmugg kommer även till stor användning när man ska på utflykt, ta en lång promenad, vid utomhussporter med mera. En termosmugg kan därför uppskattas av många och tas gärna emot som en giveaway vid mässor och event. Likaså uppskattas det av personalen som kan ha användning av den både på jobbet och priv

En termosmugg behåller värmen inuti muggen, det innebär att det inte är några problem att greppa muggen på utsidan eftersom temperaturen där fortfarande kommer att vara normal. Det kan vara praktiskt att ha ett handtag, men om man ska ha termosmuggen i en bil så kan handtaget vara i vägen om man ska ha den i en mugghållare.

vit termosmugg