phone icon

Tygvepa med aluminiumlister

Ny produkt

660 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
17 år på nätet
Rekommenderade tillvalSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Dessa tygvepor sublimeras genom värmetransfer, vilket innebär att veporna blir mycket ljuståliga. Vi syr kanaler till vepornas lister som får dem att sitta fast bättre. Denna extra åtgärd bidrar till att göra tygvepor med aluminiumlister till en mycket tålig och hållbar produkt. Detta är ett komplett paket som förutom vepan innehåller två aluminiumlister och fästöglor för den övre listen.

Tygvepa med aluminiumlister finns i flera olika storlekar. Det är ett lämpligt alternativ för dig som letar efter den bästa tillgängliga produkten inom segmentet vepor och banderoller.

Leveranstid Produktionstid
Din vara skickas från oss 7 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är i samma mått som den tygvepa du väljer.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.

Produktbeskrivning Mängdrabatt
AntalPris
2 10%
11 15%

Tillbehör

Produkter i samma kategori