Har du allt till mässan eller eventet?
Här finns lite förslag som ofta passar bra
Softwalls är ett displaysystem som kännetecknas av sina mjuka former. Ställningen består av aluminiumrör och är enkel att montera ihop. Tyget printas på ett stretchmaterial som gör att materialet följer med ställningens form utan att bilda veck. Tack vare detta så kan man även tillverka produkter som har lite mer intressanta och roliga former, något som gör att softwalls sticker ut i mängden av mässmaterial.
Med hjälp av softwalls så kan man verkligen sticka ut lite extra genom att använda sig av stora och roliga former som man normalt inte ser på mässor. Softwalls är dessutom dubbelsidiga, vilket gör att de ser bra ut även när de står på en öppen yta. Vanliga mässväggar brukar nämligen inte ha något motiv på baksidan och lämpar sig därför bara där de står mot en vägg. Med de här produkterna kan man istället hitta nya kreativa sätt att visa upp sig.
Även om man inte har behov av dubbelsidiga produkter och ändå ska stå mot en vanlig vägg så är det här fortfarande ett av de bästa alternativen. Väggarna är normalt smala och tar därmed liten plats, ställningen har låg vikt och tygmaterialet har stretch vilket minskar risken för veck i tyget. Softwalls har inte heller några skarvar i materialet och tyget döljer dessutom hela ställningen. Sammantaget gör detta softwalls till en av våra bästa mässväggar.
Konstruktionen till softwalls består av rör som man enkelt klickar ihop. På rören finns det markeringar så att man enkelt vet hur det ska sättas samman och totalt tar det endast ett par minuter att få det klart. Tyget trär man sedan över ramen och då är det enklast om man är två personer som hjälps åt. Avsluta sedan med att dra igen dragkedjan för att det ska bli komplett.
De här produkterna har ofta lite speciella former och mått. Någon mall finns därför inte på produktsidorna, men om ni beskriver för oss hur ni vill att de ska se ut så återkommer vi sedan med ett korrektur/förslag. Vi rekommenderar att ni skickar in vektoriserade filer/logotyper tillsammans med en beskrivning. Vektoriserade filer har normalt filändelsen .eps, .ai eller .pdf.