• Profilproduker
  • Kungen av rollups
  • Gilla oss på Sociala Medier :) Facebook LinkedIn
  • Tänk utanför boxen


Nordens största tillverkare av mässmaterial

Rollup-Kungen.se är ett svenskt företag som från början tillverkade rolluper, men som sedan växte och som nu tillverkar mycket mer som exempelvis beachflaggor, mässväggar och banderoller. Vi tillverkar mässmaterialet direkt i vår egen fabrik här i Sverige och vi har ett mycket effektivt flöde som gör att vi kan ha snabba leveranser.

Rolluper med supersnabba leveranser

Våra vanligaste rolluper, smala banderoller och vissa mässbord kan vi tillverka och skicka från oss redan samma arbetsdag, förutsatt att vi har en komplett order innan kl 12.00. Snabbhanteringen kan man välja till på kassasidan mot en extra kostnad.

Om det är någon annan produkt som ni vill ha snabbare så är ni välkomna att kontakta oss. Alla rolluper kan vi normalt skicka snabbare förutsatt att de finns i lager. Andra produkter som mässväggar och flaggor behöver vi normalt fyra arbetsdagar för att tillverka, men om ni har bråttom så kan ni gärna kontakta oss så kollar vi upp om det finns möjlighet att skicka lite tidigare.

Vi skickar dagligen en stor mängd paket inom hela Sverige och till de flesta större orter som exempelvis Stockholm, Göteborg och Malmö är det normalt en fraktdag, men notera att det ibland kan ta längre tid så var gärna ute i god tid så att det finns lite marginal.

Att välja rätt mässmaterial

Ibland kan det vara svårt att veta vilken produkt man ska välja, speciellt om man inte har varit på en mässa tidigare. När det gäller rolluper så är det stora prisskillnader mellan de olika modellerna och när det gäller mässbord och mässväggar så finns det flera olika material och egenskaper. Kontakta gärna oss så förklarar vi skillnaderna mellan olika mässmaterial och hjälper er att välja något som passar ert behov och budget.

Mässmaterial