phone icon
Backdrop, tygvepa Visa större

Backdrop

Ny produkt

1 145 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
13 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Backdrop är en stor tygvepa som passar utmärkt som bakgrund till scenen vid teater, musik eller liknande event. Backdrop kan även användas som fotobakgrund eller för skyltning.

Budskapet printas på ett tyg av hög kvalité som har förstärka kanter samt öljetter i toppen för enkel upphängning. Vill du ha en backdrop utan öljetter eller kanske en kanalsydd vepa? Det är inga problem, men vänligen kontakta oss i samband med köp så att vi är medvetna om det.

Backdrop är ett av de mest kostnadseffektiva sätten att göra reklam på inomhus. Man får en stor exponeringsyta till ett lågt pris. En backdrop tar liten plats när den inte används och får exempelvis plats i en vanlig matkasse. En backdrop har dessutom låg vikt, vilket gör den smidig att förflytta och underlättar upphängningen.

Vi har lagt upp backdrop i flera storlekar som ofta efterfrågas av våra kunder, men vi kan även göra de enligt era specifika mått så länge som den smalaste sidan är lägre än 240 cm. Vänligen ta kontakt med oss eller lägg in en beställning på den storlek som närmst motsvarar ert önskade mått så korrigerar vi ordern i efterhand.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
filformat Tryckfil(er)
Vi vill få in en tryckfil som är i samma mått som ert val i listan.


Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Vi rekommenderar att er fil är i PDF-format. Filer gjorda efter specifika program behöver sparas om till i ett printbart format. Det gäller exempelvis filer med filändelsen .ai, .indd eller .pub.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Skärmärken och utfall är inte nödvändigt.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Produktbeskrivning Specifikationer
PrintmaterialTyg

a text field

a text field


Produktbeskrivning Mängdrabatt
AntalPris
5 545 kr
10 145 kr

Tillbehör

Produkter i samma kategori