phone icon
Rollup som avskärmningsvägg

Det är många som är oroliga för COVID-19 i dessa tider och det gäller inte minst på arbetsplatsen. Man kanske sitter nära kollegor på kontoret eller har kontakt med kunder och besökare. Flera har hört av sig till oss och efterfrågat en enklare lösning för att separera mindre utrymmen och därmed öka säkerheten. Vi har därför tagit fram rolluper med transparent duk, på så vis får man en avskiljare som är enkel att förflytta, är kostnadseffektiv och samtidigt inte känns så instängd. Perfekt som host- och nysskydd!

Till produkten

Många användningsområden

Våra produkter används ofta till mässor och event för att marknadsföra sitt bolag eller nya produkter och tjänster. Sedan COVID-19 har drabbat landet har vi sett att allt fler hittar nya användningsområden för våra produkter och att budskapen ofta är relaterade till den nya verkligheten.

Många bolag har anpassat sina tjänster, på MAX kan man exempelvis beställa och få maten direkt till bordet eller utburen till bilen på parkeringen. Liknande tjänster kan man se hos flera stora bolag och behovet av att marknadsföra detta. Det är även många butiker som beställer motiv för att upplysa kunderna om att hålla avstånd eller hänvisa till handsprit.

Att använda rolluper som avskiljare med transparent plast är något som våra kunder har efterfrågat hos oss. Har du själv en idé eller ett användningsområde av våra produkter som du skulle vilja tipsa om så tar vi tacksamt emot detta.

Till startsidan

Nedan finner ni rekommenderade produkter

Rollup Impact
Finns i fyra olika storlekar, välj mellan svart eller silvrig bildkassett.

fr 395 kr
Läs mer
Banderoll måttbestämd
Måttbestämd banderoll
Här kan du själv välja material, efterbehandling och valfritt mått.

fr 125 kr
Läs mer

Beachflagga Haj Small
Beachflagga Haj Small
En lite mindre beachflagga som passar lika bra inomhus som utomhus.

fr 745 kr
Läs mer
Easy Sign
Toppdelen fungerar som ett handtag och gör den extra enkel att bära.

fr 695 kr
Läs mer