phone icon
Beachflaggor – sommarens storsäljare!

Sommaren och värmen är här och det innebär högsäsong för beachflaggor. Beachflaggor användas året runt, men som allra mest på sommaren när många är ute i det fina vädret. En beachflagga rör sig i vinden och drar därför till sig uppmärksamheten, ett perfekt tillfälle att visa att man säljer glass, har öppet eller för att visa upp sitt varumärke!

Vi har egen tillverkning av beachflaggor och kan därför erbjuda extra snabb leveranstid för dig som har bråttom. Den egna tillverkningen gör även att vi kan säkerhetsställa hög kvalité, att artiklarna finns på lager och personlig hjälp vid frågor eller eventuella problem. Vi har flera olika modeller och storlekar, kolla gärna in vårt utbud och kontakta oss om du har några frågor.

Till beachflaggorna

Banderoller – en självklarhet vid kampanjer!

Banderoller är förmodligen den billigaste metoden när det gäller utomhusreklam och vi tillverkar ett flertal varje dag. Den låga kostnaden per kvadratmeter gör att man kan synas riktigt stort till en låg kostnad. Därför används banderoller ofta vid kampanjer, exempelvis på fasader eller nära en väg där många passerar.

Vi har lagt upp banderoller med standardmått som levereras med öljetter, vilket är det allra vanligaste. Vill man däremot ha en banderoll i ett annat material, mått eller med en annan efterbehandling så kan man gå in på vår måttbestämda banderoll.

Alla banderoller med standardmått kan vi tillverka extra snabbt vid behov och de lite mindre varianterna kan vi skicka redan samma arbetsdag!

Till banderollerna

Nedan finner ni rekommenderade produkter

Beach Banner
Beach Banner
Perfekt att använda på gräsmattor, exempelvis på golfbanor.

fr 1 585 kr
Läs mer
Banderoll måttbestämd
Måttbestämd banderoll
Här kan du själv välja material, efterbehandling och valfritt mått.

fr 125 kr
Läs mer

Beachflagga Haj Small
Beachflagga Haj Small
En lite mindre beachflagga som passar lika bra inomhus som utomhus.

fr 745 kr
Läs mer
Easy Sign
Toppdelen fungerar som ett handtag och gör den extra enkel att bära.

fr 695 kr
Läs mer