phone icon
Mässväggskampanj!

Nu har vi kampanjpris på utvalda mässväggar och tillhörande bildbyten. Det är ett perfekt tillfälle för dig som vill byta bildvåd på redan befintligt system och samtidigt bra för dig som behöver en helt ny vägg. Vi passar även på bredda sortimentet med två helt nya väggar som vi tror kan passa många av våra kunder, läs gärna mer om dem nedan.

Till kampanjsidan
Mässvägg 4Screen

Mässväggen har en stilren ställning och en smal list i under- och ovankant. Bildvåden rullas ut och spänns upp med två pinnar på baksidan och kompletterande stödfötter. Det är ett enkelt system med ytterst få delar och som snabbt kan monteras upp. Bildvåden printas på rollup-material i ett stycke och får därför en fin yta.

Du vet väl att vi erbjuder grafisk hjälp? Ett snabbt och prisvärt alternativ för dig som inte designar själv!

Till 4Screen

Flex Wall

Den här mässväggen är ett perfekt val för dig som vill ha en stor exponeringsyta och enkel transport. Ställningen består av teleskopiska delar som gör att man kan anpassa både höjd och bredd. Det gör även att paketet tar liten plats vid transport och får en låg vikt som gör att man enkelt kan bära med sig den till mässor och event.

Till Flex Wall

Nedan finner ni rekommenderade produkter

Bildbyte Textile Wall
Bildbyte till befintlig Textile Wall.

fr 1 871 kr
Läs mer
Bildbyte Popup, 1 våd
Bildbyte till redan befintlig popupvägg.

fr 750 kr
Läs mer

Soft Image
En mässvägg i tyg, välj mellan tre olika storlekar.

fr 5 456 kr
Läs mer
Softwall Classic Kuta
Mässvägg i stretchmaterial som kan göras dubbelsidig.

fr 5 660 kr
Läs mer