phone icon
Tillfällig omställning av produktionen

Många mässor och event har blivit inställda på grund av COVID-19, vilket har minskat efterfrågan på våra produkter. Samtidigt finns det en stor brist på skyddsmaterial i svenska sjukvården, vi har därför tagit fram en lösning för att kunna hjälpa till och samtidigt hålla våra anställda sysselsatta.

Delar av produktionen har ställts om för att tillverka skyddsmateriell och till en början blir det en stor mängd engångsförkläden i plast, men utbudet kan komma att utökas. Vi kommer att bjuda på en veckas leveranser av produkter till sjukvården och sedan ta ett självkostnadspris. Det känns trevligt att kunna hjälpa samhället med något som verkligen gör skillnad.

Det här påverkar inte försäljningen av vårt ordinarie sortiment, det fungerar fortfarande utmärkt att beställa som vanligt.

Läs pressrelease
Hjälp till att nå ut med information

Folkhälsomyndigheten har tagit fram en affisch med hälsoskyddstips i dessa tider. Vi har anpassat det till några av våra vanligaste produkter och erbjuder de för endast halva priset. Perfekt för de som vill hjälpa till att nå ut med budskapet i butiker, kontor och allmänna lokaler. Önskas ändringar av motivet så hjälper vi gärna till.

Till sidan

Nedan finner ni rekommenderade produkter

Rollup EcoRoll
En av våra mest sålda rolluper, finns i flera olika mått.

fr 395 kr
Läs mer
Eventtält 3x3
Eventtält 3x3
Print på tak ingår i priset, väggar med eget tryck kan köpas till

6 995 kr
Läs mer

Beachflagga Haj Small
Beachflagga Haj Small
Passar lika bra inne som ute.

fr 745 kr
Läs mer
City Sign
Godkänd i de flesta kommuner.

fr 1 495 kr
Läs mer