phone icon
Bannerbow Indoor Large Visa större

Bannerbow Outdoor Large

BB1701_Large

Ny produkt

7 995 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
14 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

BannerBow Outdoor Large är vår största båge. Den har en bredd på 500 cm och en höjd på hela 375 cm. Tänk på att en Bannerbow i den här storleken är extra känslig för utomhusbruk och bör därför användas med försiktighet.

Det tar bara några minuter att få upp hela systemet, inga verktyg, stegar eller liknande behövs. Bannerbow tar liten plats när den inte används och är därför enkel att ta med sig till olika event. En smidig väska med hjul ingår när du köper en Bannerbow hos oss. Det ökar skyddet och underlättar transporten.

Budskapet sublimeras, vilket innebär att du får ett tryck som synliggör ditt budskap på båda sidor, men notera att det inte blir lika kraftigt på baksidan. Vid uppsättning väljer du själv om du vill ha den primära sidan på insidan- eller utsidan av bågen.

Den svarta foten är i stål och gör att bågen står stabilt i lugnare väderförhållanden. Vill man känna sig lite tryggare så kan man komplettera med extra viktplattor, se Tillbehör.

Det finns flera olika användningsområden för Bannerbow. Har man kampanj på specifika produkter eller vill lyfta upp en nyhet så kan man ställa bågen över produkterna för att dra till sig uppmärksamheten. Ett annat förslag är att placera bågen vid en ingång för att skapa en inbjudande känsla. Vill man skapa en lite större wow-effekt så kan man ställa flera efter varandra för att på så vis bilda en tunnel. Bannerbow fungerar även mycket bra på mässor, speciellt om man vill bilda en rumskänsla som bjuder in till möten.

Leveranstid Leveranstid
Din vara skickas från oss 4 arbetsdagar från det att vi har kontrollerat och godkänt er order. Order kontrolleras manuellt inom 24 timmar.
Tryckfil enligt mall Tryckfil(er)

Vi vill få in en tryckfil som är gjord enligt vår mall. Den finns att ladda ned i sektionen nedan och redigeras lämpligast med Adobe Illustrator. Spara gärna den färdiga filen som en PDF.

Tryckfiler kan laddas upp på kassasidan eller efter lagd order.

Er fil bör ha en upplösning på minst 90 DPI, men vi rekommenderar att er fil är i 150 DPI för att få högsta möjliga kvalité.

Maskinerna använder i praktiken en färgrymd som heter CMYK. För att få korrekt färgåtergivning så rekommenderar vi att er fil och dess innehåll är angivet i detta.

Mer om grafisk information finner ni här.

Behöver ni hjälp med att skapa en tryckfil? Beställ Grafisk Hjälp här.


Ladda ned Ladda ned

Bannerbow Large (AI)

Originalmall med skärlinjer

Ladda ned (104.51k)

Tillbehör

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Välj filer
Fil(er)

Produkter i samma kategori