phone icon

Akustiktavla 80x120cm

AT1202

Ny produkt

4 295 kr exkl. moms

Svensk produktion
Över 40 000 nöjda kunder
15 år på nätetSnabblänkar
product description Produktbeskrivning

Akustiktavla 80x120cm är en ljuddämpande tavla som skapar en förbättrad ljudmiljö i alla typer av lokaler. De är vanligast i konferenslokaler, kontorsmiljö och matplatser där samtal är vanliga, men de passar även utmärkt att använda i hemmet.

Akustiktavla monterad mot en vägg ger absorptionsklass A (klassificeras enligt SS-EN ISO 11654).

De svarta ramarna är 4cm djupa och framhäver motivet på ett mycket snyggt sätt. Önskas ram i aluminium/silver eller vit så går det bra att kontakta kundtjänst.

Akustiktavlan printas med miljöklassade och luktfria färger. Alla akustiktavlor levereras i en tålig kartong och anordning för upphängning medföljer. Ytan på akustiktavlan kan enkelt dammsugas för att ta bort damm och den kan rengöras med lätt fuktad trasa utan att bilden skadas.

Akustiktavlorna är tillverkade av 70% återvunnen glasull och resterande nytillverkat glas från naturliga råmaterial som sand och soda. Vi har tre vanliga mått upplagda på hemsidan, men det går utmärkt att kontakta oss om ni önskar ett annat mått.

Efter lagd order laddar ni själva upp det motivet som ni vill att vi ska printa på akustiktavlan, på så vis kan ni skapa en unik ljuddämpande tavla som passar perfekt in i just er lokal

Tillbehör

Dra och släpp filer hit
Max 15000 MB

Uppladdningen accepterar: ai,doc,docx,eps,jpeg,jpg,pdf,png,ppt,psd,rar,rtf,svg,tiff,txt,zip


Välj filer
Fil(er)