phone icon
 
 
 
 
 
 
Vi har snart en ny hemsida!
 
Vi håller på med en helt ny hemsida. Den är inte redo att testas ännu, men vi vill gärna få in tips och synpunkter redan nu på saker som vi bör tänka på att ha med på sidan. Det kan vara allt från funktionalitet och design till nya produkter.

Klicka på knappen nedan för att komma till ett litet formulär där du kan ange dina tips och synpunkter. Alla som dessutom anger sin e-post är även med att tävla om en Apple Watch!
 
 
Gå till formuläret
 
 
 
 
 
 
Axel skakar hand med Torbjörn från Color Systems, en av våra leverantörerAxel skakar hand med Torbjörn från Color Systems, en av våra leverantörer
 
Vi ställde ut på Sign&Print i Stockholm!
Mässan riktar sig till liknande företag inom vår bransch och i år kände vi att det var dags att delta. Mässan var givande och det var trevligt att träffa både gamla leverantörer och nya samarbetspartners. Vi passade även på att köpa en ny textilprinter från Color Systems. Detta för att kunna fortsätta med att erbjuda snabba leveranser av exempelvis beachflaggor trots en ökad beläggning.
 
 
 
 
Rekommenderade produkter
 
 
 
Case & Counter
 
Case & Counter
 
Ett rejält podium som dessutom kan användas som en transportdisk.

5 800:-
 
Läs mer
Rollup Impact
 
Textile Wall 3x3
 
Komplett mässvägg inklusive belysning till ett mycket lågt pris.


5 999:-
 
Läs mer
 
 
 
 
 
 
Rollup Compact
 
Rollup Compact
 
En mycket prisvärd rollup med justerbar höjd och livstidsgaranti på bildkassetten.

fr 1 499:-
 
Läs mer
Rollup Impact
 
Beachflag 350
 
Vår mest sålda flagga! Flaggan har en höjd som passar bra för de allra flesta, men vi har även samma modell i flera storlekar.

1 385:-
 
Läs mer
 
 
 
Rollup-Kungen firar 10 år!
Rollup-Kungen 10 år
 
Läs mer här