phone icon
Rollup-Kungen logo

Rollup Plus

Rollup Plus är vår senaste produktnyhet. Den har ett imponerande bildmått på 150x200 cm och kostar endast 1 995 kr exkl. moms, vilket gör det till vår billigaste rollup i den storleken. Samma storlek i andra modeller kostar minst en tusenlapp extra!

Den här rollupen ser vi alltid till att ha i lager, därför kan vi även erbjuda snabbtillverkning. Det innebär att vi skickar rollupen nästa arbetsdag för 99 kr extra, alternativt redan samma dag för 395 kr extra, med förutsättning att vi får in komplett order innan 12.00.

Precis som till alla våra andra modeller så ingår det en väska för enklare transport.

Till rollupen!

Uppblåsbara tält

Förutom våra vanliga reklamtält så säljer vi nu även uppblåsbara tält. Fördelen med uppblåsbara tält är att de är mycket enkla att montera upp, det är bara att koppla in i ett eluttag så blåser den elektriska pumpen upp tältet. 

Precis som våra andra tält så ligger de upplagda på hemsidan efter storlek. Gå in på önskad storlek och välj sedan till antalet väggar under tillbehör.

Till tälten


Nya villkor och hur det påverkar dig

Datadskyddsförordningen (GDPR) är en ny lag som gäller från 25 maj. I korthet kan man säga att den ersätter nuvarande Personuppgiftslagen med en version som är bättre anpassad efter vårt digitala samhälle. Det innebär att man som privatperson har fler rättigheter och möjlighet till bättre kontroll av de personuppgifter som man lämnar ut.

Vi har gjort en enklare förklaring till hur vi samlar in och hanterar personuppgifter, klicka på knappen nedan för att komma till sidan.

Ni får detta nyhetsbrev för att ni tidigare har anmält er till nyhetsbrevet eller för att ni någon gång har handlat av oss. Vi anser därför att vi har en aktiv kundrelation och ni har tidigare inte valt att avanmäla er för nyhetsbrevet så därför tror vi att ni vill få det även i fortsättning. Vi kommer därför fortsättningsvis att skicka ut nyhetsbrev till er, men om ni inte vill ta emot detta så kan ni enkelt avanmäla er genom att klicka på länken längst ned i detta mejl.

Läs våra nya villkor


PixLip, den moderna ljuslådan

Nu har vi ljuslådor i tre olika storlekar samt ett mässbord. Budskapet printas på ett tygmaterial som belyses inifrån med hjälp av LED-lampor. Lamporna sitter längst med hela ställningen och ger en jämn belysning.

Produkten gör sig bäst i mörka lokaler, men fungerar även utmärkt i ljusa miljöer eftersom budskapet ändå kommer fram bättre jämfört med traditionella mässprodukter.

Ljuslådor skapar ett framhävande budskap som lättare drar till sig uppmärksamheten och det gör att man får mer exponering för pengarna. Ljuslådor har funnits i många år, det som är nytt är att den här modellen är enkel att transportera och montera upp.

Till ljuslådorna


Nedan finner ni rekommenderade produkter

Gatupratare City Sign
Godkänd för stadsmiljö av de flesta kommuner.

fr 1 495 kr
Läs mer
Beachflagga Hajfena medium
Beachflagga med en lagom höjd för utomhusbruk.

1 108 kr
Läs mer


Media Screen 2 Outdoor
Dubbelsidig utomhusrollup av mycket hög kvalité.

5 250 kr
Läs mer
Lounge Chair
En bekväm sittmöbel med eget motiv, perfekt till event.

1 995 kr
Läs mer