phone icon
Rollup-Kungen logo
Nya beachflaggsmodeller!

Värmen och det fina vädret har kommit och det firar vi med sex nya beachflaggsmodeller samt en förlängning av vår beachflagskampanj. Kampanjen ger dig hela 20% rabatt på beachflaggor och tillhörande markfästen.

De nya beachflaggorna består av två extra höga varianter av Droppe och Hajfena som gör att man kan synas på riktigt långt avstånd. De andra varianterna är fyra stycken raka modeller. Det kan vara en stor fördel om man ska ha lite mer än bara sin logotyp på flaggan eftersom den raka modellen gör att text blir enklare att läsa jämfört med de andra modellerna.

Nu finns det även nya markfästen till våra flaggor. Vi utökar med bryggfäste, fasadfäste, parasollfot och bilfot.

Till Beachflaggorna!

Beach Banner
Beach Banner är en produktnyhet som är gjord för utomhusbruk. De används exempelvis på golfbanor och är ett smidigt alternativ till beachflaggor. Exponeringsytan är bra och budskapet syns på bägge sidor. Nedmonterad tar den väldigt liten plats och den vecklas automatiskt upp när man tar fram den ur fodralet. Medföljande tältpinnar gör att man kan förankra den i gräsmattan.
Till Beach Banner

Ny norsk hemsida
Vi gör en ny satsning på den norska marknaden och har nu lanserat en ny norsk hemsida. Sidan är utseendemässigt en motsvarighet till vår svenska sida, fast med skillnaden att alla texter har översatts till norska. Förra veckan var vi på en av de största mässorna i Norge för att sprida vårt budskap och få en bättre inblick i marknadsläget. Vi satsar långsiktigt på detta och tror på stor framgång tack vare våra låga priser.
Spana in den norska sidan

Vi har öppet hela sommaren
Vi kommer att ha öppet som vanligt under hela sommaren med både kundtjänst och produktion, fast med lägre bemanning. Vädret har varit fantastiskt på sista tiden och vi hoppas att det håller i sig under den kommande semesterperioden. Vi hoppas att ni får en fantastisk sommar och att det blir mycket sol och bad!
Besök hemsidan

Nedan finner ni rekommenderade produkter

Beachflagga Hajfena Small
Vår minsta beachflagga med formen av en hajfena. Finns även i flera storlekar.

796 kr
Läs mer
Gatupratare Easy Sign
En av våra mest prisvärda gatupratare. Enkel och smidig att hantera.

fr 695 kr
Läs mer

Banderoller
Banderoller från 100x50 cm upp till 500x200 cm. Kontakta oss för specialmått.

fr 99 kr
Läs mer
Reklamtält
Här finner ni våra event- och reklamtält. Kontakta oss gärna för mer information.

fr 6 995 kr
Läs mer