phone iconVi har ett nytt sortiment med beachflaggor!
Vi har valt att byta leverantör av master och markfästen till våra beachflaggor. Det firar vi med att erbjuda hela 20% rabatt på alla våra nya flaggor fram till den 30e juli! Utseendet på flaggorna är nästan samma som tidigare, men de skiljer sig lite i höjd. Vårt nya sortiment av flaggor inte är kompatibelt med vårt gamla sortiment, har man därför köpt en flagga eller markfäste av oss tidigare så kan man inte kombinera det med våra nya produkter. Vi har fortfarande kvar alla våra äldre flaggor och markfästen för de som vill ha en ny markplatta eller ett flaggbyte. Vårt gamla sortiment finner ni här.

Till våra nya flaggor!
Nu säljer vi event- och reklamtält!
Nu finns det möjlighet att beställa eventtält på hemsidan. Det är en utmärkt produkt att använda nu på sommaren när det är festivaler och utomhusevent. Det är en produkt av hög kvalité, tältduken är brandklassad, UV-skyddad och vattentät.

Mässtältet finns upplagt i tre olika storlekar, med eller utan tryck. Gå in på det tält ni önskar, scrolla sedan ned under relaterade produkter för att hitta väggarna. På så sätt kan ni direkt på hemsidan sätta samman en kombination som passar era behov. Efter lagd order kan ni ladda upp en logotyp och ladda då gärna upp ett dokument också som beskriver hur ni vill att det ska se ut så hjälper vi er sedan att sätta samman ett förslag.Till tälten!

Vi firar 10 år på nätet!
Det här året har vi 10 års jubileum och det firar vi hela året med attraktiva erbjudanden. Vi printar och monterar 99% av alla produkterna på hemsidan. Det gör att vi kan ha snabba leveranser och låga priser vilket har gjort oss till en av de största aktörerna i branschen. Läs mer här.

Nedan finner ni rekommenderade produkter

Hajfena Small med mast
Mindre variant av beachflagga som är lika populär inomhus som utomhus.

796 kr
Läs mer
Rollup Impact 80 Svart
En mycket billig rollup med svart bildkassett. Finns även i andra mått.

695 kr
Läs mer

PopUp 3x3 Kurvad med disk
Ett komplett mässpaket av hög kvalité där samtliga produkter får plats i transportboxen.

15 995 kr
Läs mer
Mässbord Budget Kurvad
Ett mycket prisvärt mässbord med oval form. Bärväskor ingår för smidig transport.

2 250 kr
Läs mer

Banderoller
Banderoller i plastväv. Finns i flera olika standardmått, men kan även måttillveras.

fr 399 kr
Läs mer
CitySign 50x70 Svart
En gatupratare med rund fot som är godkänd för gatumiljö i de flesta kommuner.

1 495 kr
Läs mer