phone icon
 
Gatupratare för alla tillfällen
 

Gatupratare används ofta i städer för att uppmärksamma förbipasserande om ett aktuellt erbjudande eller ny produkt. I dessa tider har vi däremot märkt av ett nytt användningsområde, många beställer dem i syfte att visa upp ett budskap om att hålla avstånd till andra besökare för att minska smittorisken. För detta syfte har vi tagit fram ett färdig budskap som man kan köpa till och vi kan även hjälpa er att skapa ett eget om så önskas.

 

Tänk på att det kan finnas lokala regler för gatupratare i stadsmiljö, kolla därför upp vad som gäller i ditt område. Gatuprataren City Sign har en rund fot och är därför godkänd i de flesta kommuner. Anledningen är att den runda foten är enklare att upptäcka för synskadade. Flera kommuner har därför som krav att den måste ha en rund fot när de används i stadsmiljö, bra för synskadade och det blir även ett enhetligt utseende på gågatorna.

Till gatupratarna
 
 
 
 
 
Vattentåliga affischer
 

Våra affischer är anpassade för utomhusbruk och passar därför perfekt till gatupratare. Det gör att ditt budskap ser lika fint ut hela tiden oavsett gatupratare eller hur vädret ser ut. På hemsidan är alla våra affischer vattentåliga, men vill du ha vanliga affischer för inomhusbruk så är du välkommen att kontakta oss för offert.

Till affischerna