phone icon
Idag fyller vi 12 år!

Det har inträffat mycket under våra tolv år. Vi har gått från att tillverka några rolluper om dagen till att bli en av de största aktörerna på nätet inom branchen. Vi tillverkar fortfarande rolluper, om än i större skala, men vi tillverkar framför allt många andra spännande produkter och utbudet utökas för varje år som går.

Vi tycker att bolagets utveckling har varit spännande och rolig och det är framför allt ni kunder som vi har att tacka för detta. Därför erbjuder vi idag 12% rabatt* på hela sortimentet!
* Kan inte kombineras med andra erbjudanen

Till butiken!
Bannerbow

Nu har vi tagit in en ny produkt som heter Bannerbow. Bågen är en svensk innovativ produkt som kan användas i alla möjliga sammanhang. Perfekt vid entrén, för att lyfta fram en produkt eller varför inte på en mässa?

Bannerbow finns under en egen kategori på hemsidan och finns i tre olika mått, samt för inomhus- och utomhusbruk. På kategorisidan finner ni även flera bilder och filmer om produkten. Till skillnad från många andra återförsäljare är att vi är printar och syr dem själva, vilket innebär att vi kan erbjuda snabba leveranser.

Till Bannerbow!

Billigare beachflaggor

Vi tillverkar en stor mängd flaggor varje vecka, men har kapacitet att tillverka ännu fler. Därför sänker vi nu priset på alla beachflaggor med förhoppningen att det även ska öka vår produktion och försäljning. Ordinarie pris på alla beachflaggor har sänkts med 15%.

Till beachflaggorna!

Nedan finner ni rekommenderade produkter

Rollup EcoRoll
En av våra mest sålda rolluper någonsin! Finns i tre olika storlekar.

fr 495 kr
Läs mer
PopUp Medium
Populär mässvägg med panelvåder, finns med flera olika tillval.

fr 9 995 kr
Läs mer

Case & Counter
Rejält mässbord som även kan användas som transportdisk.

6 995 kr
Läs mer
Hajfena small med mast
En beachflagga som passar lika bra inomhus som utomhus.

845 kr
Läs mer

Easy Sign
Vår mest sålda gatupratare, enkelt och smidig.

fr 695 kr
Läs mer
Textile Wall
Finns i två olika storlekar. Belysning ingår, mässbord kan köpas till.

fr 5 999 kr
Läs mer


www.rollup-kungen.se
info@rollup-kungen.se