phone icon
Rollup-Kungen logo
Skickas från oss samma dag!
Nu kompletterar vi vår snabbtillverkning med ett nytt alternativ som innebär att varan skickas från oss samma dag du lägger ordern! Det här alternativet är perfekt för dig som verkligen behöver ha varan så snabbt som möjligt. Priset för den här tjänsten är 395kr per produkt och gäller endast utvalda artiklar. Notera även att vi måste ha tagit emot en komplett beställning innan kl 12.00 samma dag.

Till utbudet för snabbtillverkning!

Snabbaste monteringen någonsin!

ShowFlex är vår senaste produktnyhet. Det är en mässvägg med strechtyg som fungerar på samma sätt som ett stort paraply. Den smarta lösningen gör att den tar liten vid transport, faktiskt nästan exakt samma storlek som en vanlig rollup. Vikten är dessutom på endast 5 kilo, vilket är mycket mindre än något annat jämförbart system.

ShowFlex är perfekt för dig som behöver en smidig mässvägg som går snabbt att sätta upp.Till ShowFlex
Berätta för oss vad ni letar efter!
Vårt team av säljare, projektledare och kundstjänstmedarbetare är redo för era frågor. Det kan vara allt ifrån offerter på stora volymer till specialmåttanpassade banderoller till andra sorters trycksaker eller speciallösningar, så tveka inte att höra av er. Vi hjälper er att tänka utanför boxen!

Kontaktuppgifter
Bild mot en Trisslott
Vi skickar dagligen ut massor av produkter, men de är sällan vi får se de i användning. Vi vill jättegärna se hur era produkter används och vi vill även visa upp de för våra besökare på sidan. Det är därför tacksamt om ni vill skicka in en egen bild till oss, som tack så skickar vi tillbaka en digital Trisslott som kan skrapas via svenskaspel.se.

Till uppladdningen

2 410 kronor till Barncancerfonden
Innan jul hade vi ett nyhetsbrev där vi uppmanade läsarna till att besöka en specifik sida där varje besök från nyhetsbrevet räknades ihop. Varje besök var värt 10kr och den summan räknades sedan samman och skänktes till Barncancerfonden. 2 410 kronor har alltså skänkts till ett bra ändamål, tack vare er medverkan!


Nedan finner ni rekommenderade produkter

Rollup EcoRoll
Rollup EcoRoll
En av våra mest sålda rolluper någonsin! Finns i tre olika bredder.

fr 595 kr
Läs mer
Mässvägg PopUp Kurvad
En kurvad mässvägg med panelväggar, finns i tre olika storlekar.

fr 7 995 kr
Läs mer

Gatupratare City Sign
Gatupratare med rund fot som är godkänd för stadsmiljö i de flesta kommuner.

fr 1 495 kr
Läs mer
Beachflagga Hajfena Medium
Beachflagga i mellanformat, perfekt för de flesta tillfällen.

fr 1 385 kr
Läs mer