phone icon
 
Minska risken för smittspridning
 

I menyn kan du nu hitta kategorin Hälsa & Säkerhet. Här samlar vi alla produkter som du kan använda för att minska risken för smittspridning. Här finns något för alla oavsett om det är butik, kontor eller offentlig miljö. Den här veckan har vi fyllt på med en ny handspritstation och avspärrningsstolpar. Avspärrningsstolparna användas normal för att leda gäster rätt eller begränsa ytor, men i dessa tider fungerar det även bra för att göra besöksflödet enkelriktat så att man undviker direkt kontakt med andra.

Vi räknar med att fylla på kategorin efter hand och om du har egna tips och förslag så får du gärna höra av dig.

20% rabatt på ny handspritstation
Vi har en ny handspritstation med automatisk dispenser som vi introducerar den med en rabatt på hela 20%. Komplett med handsprit, batterier, ställning och en snygg topptavla med budskap.

Till produkterna
 
 
 
 
 
Utomhusreklam helt rätt i dessa tider!
 

I dessa tider när man ska hålla avstånd så är utomhusreklam den bästa lösningen för att nå ut med sitt budskap. Banderoller är den billigaste lösningen i förhållande till exponeringsytan, men det är inte alltid man har möjlighet att sätta upp en banderoll på en fasad. Därför kan man köpa till ett paket med banderollfix, då kan man sätta upp mindre banderoller i marknivå i exempelvis grus eller gräs.

Om man inte har ett specifikt budskap utan bara vill visa att man finns så är beachflaggor en utmärkt lösning. Flaggor som rör sig i vinden drar snabbt till sig blickar och det är ett även ett stilfullt sätt att visa upp sin logotyp. Välj gärna en stor beachflagga så att du syns på långt avstånd och kommer upp i höjd så att du syns över andra objekt i närheten.

Till Banderollerna Till Beachflaggorna