phone icon
Rollup-Kungen logo
Black Friday

I år har vi 50% rabatt på Rollup Impact 100 cm Svart. Det innebär att vi nu säljer den för endast 473 kr exkl. moms. Det är ett väldigt bra erbjudande och det gör inget om du inte har en tryckfärdig fil idag. Det går bra att återkomma med filer/material inom en vecka, men däremot så måste beställningen komma in idag (23 nov 2018) för att priset ska gälla.

Till rollupen!

Entrémattor och mässmattor

Vi har breddat vårt sortiment och kan nu erbjuda mässmattor och entrémattor. Entrémattor är perfekta att ha vid ingången till en butik eller ett företag för att skapa en inbjudande känsla. Mässmattor är perfekta för mässor, kampanjer och event. Man sticker ut bland alla konkurrenter, får hög exponering och skapar framförallt ett proffsigt intryck. Mässmattorna finns i två olika varianter, Deco Filt för kortvariga kampanjer och Deco Tuft för långa kampanjer.

Det är fasta bredder för entrémattorna, men mässmattorna kan normalt göras enligt era önskemål så att det exempelvis passar i hela er monter. Notera däremot att det kan vara nödvändigt att skarva materialet om det blir en stor yta.

Se alla mattor

Broschyrställ Nät
Broschyrställ Nät är en av våra senaste produktnyheter. Broschyrstället tar väldigt liten plats vid transport och passar därför utmärkt för dig som ofta reser på mässor och event. Det är snabbt och enkelt att montera upp och man tar enkelt med sig ställningen i den medföljande väskan.
Broschyrställ Nät

Vi är kungen av Rollups!

Vi har breda, smala, billiga, designade, svarta, dubbelsidiga och höga! Vi har ett stort utbud av rolluper och de flesta modeller finns i flera olika storlekar. Vi har snabb tillverkning och flera av modellerna kan skickas redan nästa arbetsdag mot en extra kostnad. Vi kan till och med skicka samma dag om man beställer till vår supersnabba tillverkning!

Vi tillverkar rolluper och annat mässmaterial varje dag. Välkommen in till någon som kan!

Till rolluperna!
Nedan finner ni rekommenderade produkter

Rollup Impact 100 Svart
50% rabatt, gäller endast under Black Friday!

473 kr
Läs mer
City Sign
Gatupratare med rund fot som är godkänd i de flesta kommunerna.

fr 1 495 kr
Läs mer

Mässvägg PopUp Medium
Populär mässvägg som finns med både kurvad och rak utformning. Mässbord finns som tillval. 

fr 9 995 kr
Läs mer
Beachflagga Droppe Small
Populär flagga som passar bra både inomhus och utomhus. Markfästen finns som tillval.

796 kr
Läs mer

https://rollup-kungen.se
Unsubscribe/Avanmälinfo@rollup-kungen.se